sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Miljoonakirppis ja vähän muutakin








Sää todellakin suosi myyjiä ja ostajia. Paikka oli vaihdettu viimevuodesta tänne hiekkakentälle. Myyjiä oli todella paljon. Mielestäni kauppa ei kuitenkaan oikein hyvin käynyt. Tuttuja myyjiä Jyväskylästäkin oli tullut paikalle. Itseltä meni tasan kolme euroa, mutta sillä sain viisi tavaraa. Mutta ilmaisia ideoita sain tältä samalta myyjältä jonka kanssa kauppaakin tein.






Samalla reissulla käytiin ostamassa terassille pöytä. Puutarhakalusteita oli todella vähän enään jäljellä, eikä yksittäistä pöytää ollenkaan. Minä en pöytää kaipaa, mutta mies siitä on puhunut, että kyllä se pöytä pitäisi olla. Hänellä alkaa loma maanantaina, aamukahvit nyt juodaan sitten terassilla. Edellisessä asunnossa oli terassit yläkerrassa ja alakerrassa, yläkerran terassia käytettiin tosi paljon ruokailuun ja kahvitteluun. Minulla on tuo heinänuha, niin en oikein ulkosalla voi syödä. Mutta siellä yläkerrassa se onnistui. Tänne kun muutettiin niin hävitettiin kaikki terassikalusteet. Tämä uusi pöytäryhmä on täällä ns. ulkoterassilla, tässä voi kuunnella tuota ihanaa veden lorinaa.



Tämä laatikko, miehen itse tekemä, on toiminut pöytänä tähän asti. Mutta onhan tämä vähän matala pöydäksi.











Tämän on miehen tekemä penkki, täällä lasitetulla puolella. Minä olen ommellut todella yksinkertaisen päällisen tähän, kankaan sisällä on tavallisia tyynyjä. Todella hyvä ja helppo juttu. Ja yllätys yllätys, mitäs sieltä lootasta löytyykään! Eivät ole sävy sävyyn, vaan paksuusjärjestyksessä...

2 kommenttia:

  1. Olet saanut paljon hyviä kuvia kodin ympäriltä.

    VastaaPoista
  2. Langat lähtee tänään "toiseen kotiin". Tilalle tulee talveksi takkapuita!

    VastaaPoista